Vreme.mk - Дознај на Време.

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Бизнис вести | 11 дена


Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Макфакс | 11 дена


МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Сител | 11 дена


МЗШВ: 1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари

Канал 5 | 11 дена


МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Слободен Печат | 11 дена


Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство 2200€ за 7 дена, 8800€ за 30 дена и 52500€ за половина година

Пари | 11 дена


МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Опсервер | 11 дена


МЗШВ: 1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари

Макпрес | 11 дена


Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Инфо | 11 дена


Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Точка | 11 дена


МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Прес 24 | 11 дена


Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17.000 тутунари за 2021 година

Независен | 11 дена


За 2021 година исплатени 1,3 милијарди денари субвенции за тутун

Мкд.мк | 11 дена


МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Бриф | 11 дена


ТУТУНАРИТЕ ГИ ДОБИЈА СУБВЕНЦИИТЕ Почнува исплатата на поддршката за вештачко ѓубре

+Инфо | 11 дена


Исплатени субвенции во износ од 1,3 милијарди денари за 17.000 тутунари за 2021 година

НоваТВ | 11 дена


Министерство за земјоделство: Исплатени се сите пapи за субвенциите за тyтyн

Маркукуле | 11 дена


1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари – МЗШВ целосно ги исплати субвенциите за тутун

24 Инфо | 11 дена