Vreme.mk - Дознај на Време.

Нкунку стави потпис во Париз, ама за нов договор со Лајпциг

Топ Спорт | 8 дена


Нкунку стави потпис во Париз, ама за нов договор со Лајпциг

Макфакс | 8 дена


Нкунку стави потпис во Париз, ама за нов договор со Лајпциг

Точка | 8 дена


Официјално – Потпис во Париз, но не и за клубот за кој што сите мислеа

Спорт Клуб | 8 дена


Го бараше Манчестер јунајтед, тој потпиша со Лајпциг до 2026 година

Спорт 1 | 8 дена


Крај на шпекулациите, Нкунку потпиша

Спортски | 8 дена