Vreme.mk - Дознај на Време.

ЛАГА Е ДЕКА ИМА ДОГОВОР ЗА ЦАР САМОИЛ, велат експертите кои преговарале

Весник | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Весник | 11 дена


ЛАГА Е ДЕКА ИМА ДОГОВОР ЗА ЦАР САМОИЛ, велат експертите кои преговарале

Вечер | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Вечер | 11 дена


Историската комисија: Членовите од македонска страна се предмет на злоупотреба во двете држави

Макфакс | 11 дена


Македонскиот тим во Билатералната мултидисциплинарна експертска комисија за историја

Канал 5 | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Канал 5 | 11 дена


Реакција: Историската комисија досега усвои само предлози до двете влади за заедничко чествување , а не објаснувачки текстови за спомениците

Слободен Печат | 11 дена


Ѓоргиев: Комисијата досега не усогласувала текстови за споменици, објавеното за цар Самуил е апсолутно неточно

Слободен Печат | 11 дена


Никогаш не сме разговарале за натписи на спомениците, истакнуваат од историската комисија

Нова Македонија | 11 дена


Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничкото чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Нова Македонија | 11 дена


Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

Опсервер | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Опсервер | 11 дена


Се огласи македонскиот тим во историската Комисија: Никогаш не е усогласуван текст со цел да биде испишан на споменици или тврдини

Нетпрес | 11 дена


Се огласи македонскиот тим во историската комисија

Курир | 11 дена


Историската комисија апелира: Прашањата за работата на Комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

Кајгана | 11 дена


Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничко чествување на цар Самоил е апсолутно неточно

Кајгана | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Алсат-М | 11 дена


Реакција на Историската комисија: Не сме договарале називи на споменици и тврдини

DW | 11 дена


Ѓоргиев: Нема ништо точно во написите и објавите за Цар Самуил и за текстови поред спомен обележја

Макпрес | 11 дена


Македонските историчари дел од Комисијата со Бугарија ги демантираат наводите на БГНЕС

Макпрес | 11 дена


Комисијата и членовите од македонска страна се предмет на злоупотреба во двете држави, реагираат од историската комисија

Инфо | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Фактор | 11 дена


Историската комисија: Членовите од македонска страна се предмет на злоупотреба во двете држави

Точка | 11 дена


Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

Прес 24 | 11 дена


Ѓоргиев: Сè што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Прес 24 | 11 дена


Историската комисија (македонскиот дел) нема да биде алатка на политиката

Независен | 11 дена


Македонските историчари од Комисијата ги демантираат бугарските медиуми: Никогаш не сме усогласувала предлог текстови да стојат на споменици

365.mk | 11 дена


Македонскиот тим од историската комисија со Бугарија: Не сме разговарале за натписи по споменици

Мкд.мк | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Бриф | 11 дена


Македонскиот тим во историската комисија: Не сме разговарале за натписи на споменици

Република | 11 дена


Македонскиот тим во Комисијата: БГНЕС лаже, усвоено е заедничко чествување на одредени личности, но не и промени во споменици и тврдини

НоваТВ | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самoил е апсолутно неточно

НоваТВ | 11 дена


ТИМОТ НА АКАДЕМИК ЃОРГИЕВ: Патриотизмот не е и не смее да биде алатка за постигнување на лични цели и градење на политички кариери

Денешен | 11 дена


АКАДЕМИК ДРАГИ ЃОРГИЕВ: Не сум го прочитал францускиот предлог, но лага е се што е објавено за Комисијата и за чествувањето на цар Самуил

Денешен | 11 дена


Македонскиот тим во историската комисија: Не сме разговарале за натписи на споменици

За Се | 11 дена


Ѓоргиев: Се’ што беше објавено за цар Самуил е апсолутно неточно, Комисијата никогаш не усогласувала текстови за да бидат ставени на спомен обележја

Охрид Прес | 11 дена


Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно, вели Ѓоргиев

еМагазин | 11 дена


Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

еМагазин | 11 дена


Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Лидер | 11 дена


Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничко чествување на цар Самоил е апсолутно неточно

24 Инфо | 11 дена


Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

24 Инфо | 11 дена