Vreme.mk - Дознај на Време.

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Весник | 11 дена


Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Вечер | 11 дена


ВИДЕО: Оштетен хрватски авион слетал во Сараево, бил погоден со куршум

А1он | 11 дена


Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Канал 5 | 11 дена


ДРАМА ВО ВОЗДУХ – со огнено оружје пукано кон авион кој полетал од Загреб, а слетал во Сараево

Курир | 11 дена


СТРЕЛАНО СО ОГНЕНО ОРУЖЈЕ ВО АВИОН НА КРОАЦИЈА ЕРЛАЈНС? Летал од Загреб за Сараево, во тек е опсежна истрага на пистата

Фактор | 11 дена


Со огнено оружје било пукано кон авион кој полетал од Загреб

Прес 24 | 11 дена


Хрватски авион кој летал за Сараево погоден со куршум

Мкд.мк | 11 дена


Пукано во хрватски авион?! Пилотот морал принудно да слета во Сараево

Република | 11 дена


НЕКОЈ ПУКАЛ НА ХРВАТСКИ АВИОН? Пилотот морал принудно да слета во Сараево

+Инфо | 11 дена


Пукано во авион кој полетал од Загреб, пилотот пријавил оштетување на трупот

НоваТВ | 11 дена


Авион на Кроација ерлајнс кој слетал во Сараево имал оштетување од куршум

24 Инфо | 11 дена