Vreme.mk - Дознај на Време.

Нова блокада за Русите, повеќе не можат да преземаат Windows 10 и Windows 11

Нетпрес | 9 дена


Корисни опции во Windows 11 за кои можеби не сте знаеле

Кајгана | 8 дена


Windows 11 и Windows 10 повеќе не може да се преземаат во Русија

USB | 8 дена


Windows 11 и Windows 10 повеќе не може да се преземаат во Русија

Инфо | 8 дена