Vreme.mk - Дознај на Време.

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат

Весник | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат

Вечер | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500

Канал 5 | 8 дена


Истражување: Македонците масовно инвестираат во станови, цените нема да се намалат

Слободен Печат | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Опсервер | 8 дена


Одржана прес-конференцијата за состојбата на пазарот за недвижности во Македонија за 2021 /2022

Опсервер | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Курир | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20% и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Кајгана | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Макпрес | 8 дена


ДАЛИ ЦЕНИТЕ НА СТАНОВИТЕ ГО ДОСТИГНАА ПЛАФОНОТ - се предвидува стагнација, но не и намалување на пазарната вредност на метар квадратен

Фактор | 9 дена


Становите во Скопје за три години поскапеле за 20% и нема да поевтинуваат

Скопје Инфо | 8 дена


Ковид-пандемијата речиси и да не влијаеше на купувањето на станови во државата

Независен | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Бриф | 8 дена


СТАНОВИТЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ЗА 20 ОТСТО ПОСКАПИ Во главниот град се бара квадрат повеќе

+Инфо | 8 дена


Цената на становите нема да паѓа, за три години поскапеле за 20 проценти, само лани продадени 4.500 единици

НоваТВ | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат

Лидер | 8 дена


Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

24 Инфо | 8 дена