Vreme.mk - Дознај на Време.

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Слободен Печат | 8 дена


ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Опсервер | 8 дена


Летото во Европа започна со нов ковид-бран

Нетпрес | 8 дена


ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Курир | 8 дена


ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Макпрес | 8 дена


ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на корона вирус

Независен | 8 дена


ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Бриф | 8 дена


Летото почнува со нов бран на коронавирус, омикрон ќе доминира, предупредуваат експертите

НоваТВ | 8 дена


АЛАРМ ЗА НОВ ЛЕТЕН БРАН НА КОВИД: Новиот сој вешто го измамува имунолошкиот систем и не помага ни вакцинираност ни прележаност

Денешен | 8 дена


Д-р Даниловски објаснува за клиничката слика која ја предизвикуваат БА.4 и БА.5 варијантите на омикрон

еМагазин | 10 дена


ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

24 Инфо | 8 дена