Vreme.mk - Дознај на Време.

Петков: Јас сум премиер, НЕМА ПРОМЕНА НА СТАВОТ ЗА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО)

Весник | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за С. Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Весник | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за С. Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Вечер | 11 дена


Петков: Јас сум премиер, НЕМА ПРОМЕНА НА СТАВОТ ЗА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО)

Вечер | 11 дена


(Видео) Кирил Петков: Ќе си го одржам зборот за Северна Македонија, уморен сум од кукавици!

Макфакс | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Северна Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Телма | 11 дена


Петков за Радев: Паднаа маските, уморен сум од кукавици

Слободен Печат | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Северна Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Слободен Печат | 11 дена


Петков не го сака „жешкиот компир“ за францускиот предлог

Нова Македонија | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Опсервер | 11 дена


Пред Самитот, Петков ја кажа моменталната позиција на Бугарија

Нетпрес | 11 дена


Пред почетокот на Самитот, Петков ја кажа моменталната позиција на Бугарија

Алсат-М | 11 дена


Францускиот предлог заглави во собраниските лавиринти во Бугарија

DW | 11 дена


Петков: Ми се допаѓа францускиот предлог и мислам дека не може да има друг таков предлог но одлукаа треба да ја донесе Собранието

Макпрес | 11 дена


(Видео) Кирил Петков: Ќе си го одржам зборот за Северна Македонија, уморен сум од кукавици!

Инфо | 11 дена


(Видео) Кирил Петков: Ќе си го одржам зборот за Северна Македонија, уморен сум од кукавици!

Точка | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Северна Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Прес 24 | 11 дена


Петков го нарече Радев страшливец, а Борисов нечесен манипулант

Независен | 11 дена


Петков: Имаме историски момент за заштита на сите наши бугарски интереси, работи за кои сме сонувале

365.mk | 11 дена


Петков: Решение за Македонија денес нема да има – ни хипотетички

Express | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Северна Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Бриф | 11 дена


Петков до Радев: Ако си претседател веднаш треба да свикаш Совет за национална безбедност за Македонија

Република | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Република | 11 дена


УМОРЕН СУМ ОД КУКАВИЦИ Петков го прозва Радев

+Инфо | 11 дена


Петков останува на ветеното – одлуката за Северна Македонија да ја донесе бугарското Собрание

НоваТВ | 11 дена


ПЕТКОВ: Ми се допаѓа францускиот предлог, со него Бугарија добива историска шанса да ги заштитиме сите бугарски интереси во Македонија

Денешен | 11 дена


Петков: Ми се допаѓа францускиот предлог, останувам на ветеното одлуката за Македонија да ја донесе бугарското Собрание

еМагазин | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за С. Македонија да ја донесе бугарското Собрание

Лидер | 11 дена


Петков: Останувам на ветеното одлуката за Северна Македонија да ја донесе бугарското Собрание

24 Инфо | 11 дена