Vreme.mk - Дознај на Време.

Ед Ширан доби над милион евра отштета по тужбата за плагијат

Вечер | 12 дена


Ед Ширан доби над милион евра отштета по тужбата за плагијат

Весник | 12 дена


Ед Ширан победи на суд, најголемиот хит му донесе отштета од милион евра

Репортер | 11 дена


Ед Ширан доби над милион евра отштета по тужбата за плагијат

Канал 5 | 12 дена


Ед Ширан не е плагијатор: Пејачот го доби случајот на суд, ќе стане побогат за скоро 1 милион фунти

Слободен Печат | 12 дена


Ед Ширан доби повеќе од милион евра отштета од тужбата за плагијат (фото)

Вистина | 11 дена


Ед Ширан победи на суд - најголемиот хит му донесе над 1 милион евра отштета

Точка | 11 дена


Ед Ширан победи на суд, најголемиот хит му донесе отштета од милион евра

M Express | 11 дена


(Фото) Погледнете ги Ед Ширан и неговиот двојник

За Се | 13 дена