Vreme.mk - Дознај на Време.

Над 3.000 бугарски граѓани ја поддржаа владата на Петков пред „Св. Александар Невски“

А1он | 10 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

А1он | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

А1он | 10 дена


Неколку бугарски опозициски и досегашни владејачки партии бараат комисиска седница за Северна Македонија

Телма | 8 дена


Ќе успее ли Петков да го задржи премиерското столче?

Телма | 10 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Сител | 9 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Сител | 9 дена


Над 3.000 бугарски граѓани ја поддржаа владата на Петков пред патријаршската катедрала „Св. Александар Невски“

Слободен Печат | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Слободен Печат | 10 дена


Бугарските социјалисти нема да го поддржат францускиот предлог за Северна Македонија

Слободен Печат | 8 дена


Бугарскиот пратеник Атанасов: Кремљ е најзадоволен од темата Северна Македонија, им успева планот за дестабилизација на регионот

Слободен Печат | 10 дена


Ќе ја сочува ли Петков Владата во Бугарија?

Нова Македонија | 10 дена


Неколку бугарски опозициски и досегашни владејачки партии бараат комисиска седница за Македонија

Опсервер | 8 дена


Над 3.000 бугарски граѓани ја поддржаа владата на Петков пред патријаршската катедрала “Св. Александар Невски”

Опсервер | 10 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Опсервер | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Опсервер | 10 дена


Бугарското Собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Нетпрес | 9 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов претседател, потоа ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Нетпрес | 10 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Курир | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов претседател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Курир | 10 дена


Неколку бугарски опозициски и досегашни владејачки партии бараат комисиска седница за Северна Македонија

Курир | 8 дена


Блокирана работата на бугарскиот Парламент, неколку партии бараат комисиска седница за С. Македонија

Алсат-М | 8 дена


Неколку бугарски опозициски и досегашни владејачки партии бараат комисиска седница за Македонија

Макпрес | 8 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Макпрес | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Макпрес | 10 дена


Над 3.000 бугарски граѓани ја поддржаа владата на Петков пред патријаршската катедрала “Св. Александар Невски”

Макпрес | 10 дена


Над 3.000 бугарски граѓани ја поддржаа владата на Петков пред патријаршската катедрала „Св. Александар Невски“

Независен | 10 дена


Бугарското Народно собрание трипати не успеа да обезбеди кворум

Независен | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Независен | 10 дена


Неколку бугарски опозициски и досегашни владејачки партии бараат комисиска седница за Северна Македонија

Бриф | 8 дена


Над 3.000 бугарски граѓани ја поддржаа владата на Петков пред патријаршската катедрала “Св. Александар Невски”

Бриф | 10 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Бриф | 10 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Бриф | 10 дена


Вечер ќе се знае дали паѓа владата на Петков: Бугарското Народно собрание ќе избира нов претседател, а подоцна ќе гласа за недоверба

Република | 10 дена


Над 3.000 бугарски граѓани изразија поддршка за владата на Петков

Република | 10 дена


Бугарското Народно собрание во три обида денеска не успеа да обезбеди работен кворум

Република | 10 дена


НЕМА КВОРУМ ВО БУГАРСКОТО СОБРАНИЕ За судбината на Петков, пратениците ќе одлучат вечерва

+Инфо | 10 дена


НЕКОЛКУ БУГАРСКИ ПАРТИИ БАРААТ СЕДНИЦА ЗА МАКЕДОНИЈА Една од нив предлага тргање на ветото до пладне

+Инфо | 8 дена


ДАЛИ ЌЕ ПРЕЖИВЕЕ ВЛАДАТА НА ПЕТКОВ? Бугарското собрание ќе гласа за барањето за недоверба

+Инфо | 10 дена


Бугарското Собрание преку ден ќе бира нов претседател, вечерва ќе гласа за (не)доверба на владата на Петков

НоваТВ | 10 дена


НЕМА КВОРУМ ВО БУГАРСКОТО СОБРАНИЕ: Гласањето недоверба закажано за приквечер, по три обиди утрово нема доволно пратеници

Денешен | 9 дена


Неколку бугарски опозициски и досегашни владејачки партии бараат комисиска седница за Македонија

Лидер | 8 дена


Бугарското Народно собрание ќе избира нов председател, а подоцна ќе гласа за недоверба на владата на Петков

Лидер | 9 дена