Vreme.mk - Дознај на Време.

Samsung во партнерство со Netflix сними краток филм инспириран од хит серијата Stranger Things со помош на Galaxy S22 Ultra

Опсервер | 11 дена


Samsung ја укинува линијата на телефонот Galaxy FE?

USB | 12 дена


Samsung ја укинува линијата на телефонот Galaxy FE?

Инфо | 12 дена


Samsung Galaxy S23 конечно би можел да донесе селфи камера со повисока резолуција

GSM | 11 дена


Samsung во партнерство со Netflix сними краток филм инспириран од хит серијата Stranger Things со помош на Galaxy S22 Ultra

Фактор | 11 дена


Samsung во неволја поради големиот број непродадени телефони

Порта | 12 дена


Маркез Браунли го прикажа Nothing Phone (1)

Смартпортал | 12 дена


Samsung во партнерство со Netflix сними краток филм инспириран од хит серијата Stranger Things со помош на Galaxy S22 Ultra

Смартпортал | 11 дена