Vreme.mk - Дознај на Време.

Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Бизнис вести | 11 дена


Рама: БУГАРИЈА Е СРАМ

Весник | 11 дена


Рама ја брани Македонија, Ковачевски молчи: БУГАРИЈА ВРШИ КИДНАПИРАЊЕ!

Весник | 11 дена


(ФОТО) Рама објави селфи со Ковачевски – „Се уште го чекате Годо?“

Весник | 11 дена


„Каков срам за Европа, Бугарија среде војна киднапира 2 други држави, 26 земји молчат“

Весник | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Весник | 11 дена


Рама ја брани Македонија, Ковачевски молчи: БУГАРИЈА ВРШИ КИДНАПИРАЊЕ!

Вечер | 11 дена


(ФОТО) Рама објави селфи со Ковачевски – „Се уште го чекате Годо?“

Вечер | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Вечер | 11 дена


Рама: БУГАРИЈА Е СРАМ

Вечер | 11 дена


„Каков срам за Европа, Бугарија среде војна киднапира 2 други држави, 26 земји молчат“

Вечер | 11 дена


Рама: Срамно, Бугарија киднапира две членки на НАТО

Макфакс | 11 дена


„Се уште го чекате Годо? Не, ние сме навикнати на оваа шарада“, Рама објави селфи со Ковачевски од Брисел

А1он | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Телма | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Сител | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Канал 5 | 11 дена


Рама: Навикнати сме на оваа шарада

Канал 5 | 11 дена


Селфи на Рама и Ковачевски: Сè уште го чекаме Годо?

Слободен Печат | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Слободен Печат | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји-сојузнички

Нова Македонија | 11 дена


Рама и Ковачевски не го чекаат Годо во Брисел

Нова Македонија | 11 дена


КОВАЧЕВСКИ ОДБИ ДА ДАДЕ ИЗЈАВА, РАМА РЕЧЕ ДЕКА БУГАРИТЕ СЕ СРАМОТА, ПРЕД САМИТОТ ЕУ-ЗАПАДЕН БАЛКАН

Сакам да кажам | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Опсервер | 11 дена


Рама: Навикнати сме на оваа шарада

Опсервер | 11 дена


Рама: Колку е срам за Европа оваа бугарска работа

Нетпрес | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Кајгана | 11 дена


Рама во изјава за БТВ: Вие сте хаос и срам!

Алсат-М | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Алсат-М | 11 дена


Рама: Навикнати сме на оваа шарада

Макпрес | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО - Бугарија, киднапира две земји сојузнички

Макпрес | 11 дена


Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

Инфо | 11 дена


ВИЕ СТЕ ЦЕЛОСЕН ХАОС, ВИЕ СТЕ СРАМОТА; НИЕ СМЕ НАВИКНАТИ НА ОВОЈ ЦИРКУС - Еди Рама жестоко во Брисел

Фактор | 11 дена


Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

Точка | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички - Албанија и Македонија

Прес 24 | 11 дена


Рама со Ковачевски: Сè уште го чекаме Годо? Не, навикнати сме на оваа шарада (ФОТО)

Прес 24 | 11 дена


Рама: Срамно, Бугарија киднапира две членки на НАТО

Денар | 11 дена


Рама: Навикнати сме на оваа шарада

365.mk | 11 дена


Рама од Брисел: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

365.mk | 11 дена


Рама: Срамота, членка на НАТО блокира две земји на НАТО

Мкд.мк | 11 дена


Рама: Сè уште го чекаме Годо? Не, ние сме навикнати на оваа шарада

Мкд.мк | 11 дена


Рама: Каква срамота за Европа е оваа бугарска работа !

media.mk | 11 дена


Рама и Ковачевски „го чекаат Годо“ за влез во ЕУ

Express | 11 дена


Импотентни, бугарска работа, киднапери: Рама со остар напад врз Бугарија и ЕУ

Express | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Бриф | 11 дена


Рама: Навикнати сме на оваа шарада

Бриф | 11 дена


Рама со Ковачевски: Сè уште го чекаме Годо? Не, навикнати сме на оваа шарада

Република | 11 дена


Рама: Срамно е што Бугарија киднапира две земји членки на НАТО

Република | 11 дена


СРАМНО Е ШТО НАТО-ЗЕМЈА КИДНАПИРА ДВЕ СОЈУЗНИЧКИ Секогаш ќе има по некоја Бугарија да нѐ блокира

+Инфо | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

НоваТВ | 11 дена


Ковачевски и Рама од Брисел: „Навикнати сме на оваа шарада“

НоваТВ | 11 дена


РАМА: Украина да нема многу илузии за ЕУ оти Македонија е кандидат 17 години, a Албанија 8 и секогаш ќе има по некоја Бугарија да блокира

Денешен | 11 дена


РАМА И КОВАЧЕВСКИ СЕ СЛИКАА ВО ЕУ: Се уште го чекаме Годо, навикнати сме на оваа шарада, но остануваме со непоколеблив европски дух

Денешен | 11 дена


„Селфи“ на Рама со Ковачевски: „Сè уште го чекаме Годо? Не, ние сме навикнати на оваа шарада“

еМагазин | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

еМагазин | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Лидер | 11 дена


(ФОТО) Рама објави селфи со Ковачевски – „Се уште го чекате Годо?“

Лидер | 11 дена


„Селфи“ на Рама со Ковачевски: „Сè уште го чекаме Годо? Не, ние сме навикнати на оваа шарада“

24 Инфо | 11 дена


Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

24 Инфо | 11 дена


Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

24 Инфо | 11 дена