Vreme.mk - Дознај на Време.

Финскиот претседател не верува дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Вечер | 13 дена


Финскиот претседател дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Вечер | 13 дена


Фински генерал: Со децении се подготвуваме за војна со Русија, сега сме подготвени

Вечер | 12 дена


Фински генерал: Со децении се подготвуваме за војна со Русија, сега сме подготвени

Весник | 12 дена


Финскиот претседател не верува дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Весник | 13 дена


Финскиот претседател дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Весник | 13 дена


Зошто е ТУРЦИЈА ВАЖНА ЗА НАТО и зошто е ИЛУЗИЈА ДЕКА ЌЕ ЈА ИЗБРКААТ

Весник | 13 дена


Турција: Им даваме шанса на Шведска и Финска ОД НИВ ЗАВИСИ

Весник | 13 дена


Зошто е ТУРЦИЈА ВАЖНА ЗА НАТО и зошто е ИЛУЗИЈА ДЕКА ЌЕ ЈА ИЗБРКААТ

Вечер | 13 дена


Турција: Им даваме шанса на Шведска и Финска ОД НИВ ЗАВИСИ

Вечер | 13 дена


Столтенберг: Не можам да гарантирам кога Шведска и Финска ќе влезат во НАТО

Макфакс | 11 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

А1он | 12 дена


Финската премиерка Марин во посета на Тирана

А1он | 13 дена


Финскиот претседател не верува дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Канал 5 | 13 дена


Финскиот претседател дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Канал 5 | 13 дена


Фински генерал: Со децении се подготвуваме за војна со Русија, сега сме подготвени

Канал 5 | 12 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Сител | 12 дена


Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Сител | 11 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Слободен Печат | 12 дена


Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Слободен Печат | 11 дена


Зошто Турција го загрозува проширувањето на НАТО?

Нова Македонија | 11 дена


Зошто Турција го загрозува проширувањето на НАТО?

Нова Македонија | 11 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Опсервер | 12 дена


Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Опсервер | 11 дена


САД се надеваат на брзо решени за членството на Шведска и Финска во НАТО

Нетпрес | 11 дена


Финска е подготвена да војува со Русија ако биде нападната, порача шефот на одбраната

Нетпрес | 12 дена


Руски хеликоптер навлезе во воздушниот простор на НАТО, Финска е подготвена за војна

Кајгана | 12 дена


Турција ништо не добила од членството во НАТО?

Фактор | 13 дена


Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Макпрес | 11 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Макпрес | 12 дена


САД се надеваат на брзо решени за членството на Шведска и Финска во НАТО

Точка | 11 дена


Финска се подготвува со децении: „Ќе се бориме“

Точка | 12 дена


„Турција е уморна од НАТО“

Точка | 13 дена


САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Независен | 11 дена


Руски хеликоптер навлезе во воздушниот простор на НАТО, Финска е подготвена за војна

Независен | 12 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

365.mk | 12 дена


Финскиот претседател се сомнева дека спорот на НАТО со Турција ќе биде решен до самитот

Мкд.мк | 13 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Мкд.мк | 12 дена


Фински генерал Кивинен: Украина е тешка задача за Русија, а исто така и Финска

media.mk | 11 дена


Турција им дава нова шанса на Финска и Шведска за членство во НАТО

media.mk | 12 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Бриф | 12 дена


СТОЛТЕНБЕРГ НЕ ГАРАНТИРА ЗА ШВЕДСКА И ЗА ФИНСКА Неизвесно е дали НАТО ќе го надмине турското противење

+Инфо | 11 дена


ФИНСКА ВЕЌЕ Е ПОДГОТВЕНА ЗА ВОЈНА Фински генерал вели дека со децении се спремаат за руски напад

+Инфо | 12 дена


ДОНФРИД: САД притискаат од сите страни за Финска и Шведска да влезат во НАТО

Денешен | 11 дена


Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Лидер | 12 дена


Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Лидер | 11 дена


Финска со децении се подготвува за руски напад

24 Инфо | 12 дена


Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

24 Инфо | 11 дена