Vreme.mk - Дознај на Време.

На 91 година, американски милијардер се разведува од поранешната жена на Мик Џегер

Канал 5 | 12 дена


Се разведуваат Руперт Мардок и Џери Хол

Нетпрес | 12 дена


Медиумскиот магнат Руперт Мурдок и Џери Хол се разделуваат

Слободен Печат | 11 дена


Популарната двојка-Руперт Мардок (91) и Џери Хол (66) се разведува

Нетпрес | 11 дена


Се разведуваат Руперт Мардок и Џери Хол

Кајгана | 11 дена


Кога се омажила за стар милијардер, не се надевала дека толку ќе живее: Таа има 66, тој 91-на година и сега се разведуваат (фото)

Вистина | 11 дена


Еден од најмоќните медиумски тајкуни се разведува од сопругата на 91-годишна возраст

Точка | 11 дена