Vreme.mk - Дознај на Време.

Стефанишина: Украина очекува сите земји од ЕУ да ја поддржат нејзината кандидатура за членство

А1он | 12 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

А1он | 12 дена


Милановиќ: Не може да биде happy hour само за Украина, кога е happy hour, пијат сите

Макфакс | 11 дена


Лидерите на ЕУ денеска одлучуваат за Украина

Макфакс | 11 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

А1он | 11 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Курир | 12 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Слободен Печат | 12 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Опсервер | 12 дена


Стефанишина: Украина очекува сите земји од ЕУ да ја поддржат нејзината кандидатура за членство

Опсервер | 12 дена


Стефанишина: Украина очекува сите земји од ЕУ да ја поддржат нејзината кандидатура за членство

Курир | 12 дена


Милановиќ: Не може да биде happy hour само за Украина, кога е happy hour, пијат сите

Слободен Печат | 11 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

Слободен Печат | 11 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

Опсервер | 11 дена


ЕУ денеска одлучува дали Украина ќе добие кандидатски статус

Кајгана | 11 дена


Стефанишина: Украина очекува сите земји од ЕУ да ја поддржат нејзината кандидатура за членство

Макпрес | 11 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

Макпрес | 11 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Макпрес | 11 дена


Лидерите на ЕУ денеска одлучуваат за Украина

Инфо | 11 дена


ВО БРИСЕЛ ПОЧНУВА ДВОДНЕВЕН САМИТ: Кој добива кандидатски статус на ЕУ, а кој ќе чека?

Фактор | 11 дена


Лидерите на ЕУ денеска одлучуваат за Украина

Точка | 11 дена


Лидерите на ЕУ денеска ќе решаваат за Украина

Прес 24 | 11 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

Независен | 11 дена


ЕУ и проширувањето: Што може да очекува Западен Балкан од самитот во Брисел

Денар | 11 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Република | 12 дена


Додик: Ако нема статус на кандидат за БиХ, не важи ни договорот од Брисел

Мкд.мк | 13 дена


Рама: Добро е да ѝ се даде на Украина статус на кандидат, се надевам дека украинскиот народ нема да има големи илузии

Мкд.мк | 11 дена


Лидерите на ЕУ денеска одлучуваат за Украина, се очекува да добие кандидатски статус

Мкд.мк | 11 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Бриф | 12 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

Бриф | 11 дена


ЕУ денеска одлучува дали Украина ќе добие кандидатски статус

Република | 11 дена


ДОДЕЛЕТЕ Ѝ КАНДИДАТСКИ СТАТУС НА БиХ Тоа ќе биде чин на доверба и надеж

+Инфо | 11 дена


Германија, Франција и Холандија против кандидатски статус за БиХ, дознава Н1

НоваТВ | 11 дена


Зеленски: Верувам дека сите членки на ЕУ ќе го поддржат предлогот Украина да добие статус на кандидат за влез во ЕУ

Лидер | 12 дена


Украина очекува сите земји од ЕУ да ја поддржат нејзината кандидатура за членство

24 Инфо | 12 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на Босна и Херцеговина, како чин на доверба и на надеж

Лидер | 11 дена


Милановиќ: Да ѝ се даде кандидатски статус на БиХ како чин на доверба и на надеж

24 Инфо | 11 дена