Vreme.mk - Дознај на Време.

Занаетчискиот сектор се соочува со многу предизвици

Бизнис вести | 7 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите

Канал 5 | 6 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Слободен Печат | 6 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработенит

Слободен Печат | 6 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Опсервер | 6 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Макпрес | 6 дена


Занаетчиската комора не сака покачување на минималната плата

Фактор | 6 дена


Занаетчиите бараат финансиска поддршка за да ги одржат бизнисите и да ги задржат вработените

Независен | 6 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Бриф | 6 дена


Занаетчискиот сектор се соочува со многу предизвици

Работник | 7 дена


Занаетчиска комора: Ниту бизниси ќе одржиме, ниту вработени ќе задржиме без поддршка за плата

НоваТВ | 6 дена


Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

24 Инфо | 6 дена