Vreme.mk - Дознај на Време.

Синот на возачот открива дека меѓу преживеаните има патник што не е на списокот од Беса транс

Вечер | 10 дена


Синот на вториот возач го идентификува телото на својот татко, вели дека бил во кабината за спиење

Макфакс | 10 дена


Сведоштво на синот на вториот возач на автобусот: Телотo на татко му било пронајдено во кабината за спиење

А1он | 10 дена


Синот на едниот возач на автобусот: Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото | ФОТО

Сител | 10 дена


Синот на вториот возач на автобусот за БНТ открива: Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија и го препознав телото

Слободен Печат | 10 дена


Синот на вториот возач го идентификуваше телото на својот татко, вели дека бил во кабината за спиење

Инфо | 10 дена


КАДРИ МЕМЕДИ Е ВТОРИОТ ВОЗАЧ НА АВТОБУСОТ: Бил шофер повеќе од 20 години и никогаш не дозволувал патниците да внесуваат опасен багаж

Фактор | 10 дена


Вториот возач на автобусот загинал спиејќи во специјалната кабина за спиење

Скопје Инфо | 10 дена


Синот на вториот возач на автобусот ја сподели последната фотографија од својот татко: „Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото“

Прес 24 | 10 дена


Синот на вториот возач: Телото на татко е најдено во кабината за спиење

Фокус | 10 дена


Синот на вториот возач во автобусот за БНТ: Татко ми спиел во кабината, го препознав неговото тело

Мкд.мк | 10 дена


Синот на вториот возач: Татко ми спиел во кабината, бев во Софија и го препознав телото

Република | 10 дена


Синот на вториот возач открива дека меѓу преживеаните има патник што не е на списокот од „Беса транс“

Република | 10 дена


Синот на вториот возач на автобусот за БНТ: Телото на татко ми било пронајдено во кабината за спиење

НоваТВ | 10 дена


Синот на едниот возач на автобусот: Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото

За Се | 10 дена


Синот на едниот возач на автобусот: Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото

Само Здравје | 10 дена


Синот на возачот открива дека меѓу преживеаните има патник што не е на списокот од Беса транс

Лидер | 10 дена


Синот на вториот возач на автобусот ја сподели последната фотографија од својот татко: „Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото“

Либертас | 10 дена