Vreme.mk - Дознај на Време.

Може да заработите 200.000 долари ако го дадете вашиот лик за создавање робот

Кајгана | 7 дена


Руска компанија создава нов робот и нуди 200.000 долари за вашето лице

USB | 7 дена


Руска фирма прави нов робот – дава 200.000 долари за вашето лице

Независен | 8 дена


Руска компанија создава нов робот и нуди 200.000 долари за вашето лице

M Express | 7 дена


200.000 ДОЛАРИ ЗА ВАШЕТО ЛИЦЕ И ГЛАС! Еве зошто руска компанија нуди толку пари (ВИДЕО)

Кумановски муабети | 7 дена