Vreme.mk - Дознај на Време.

Роботизирана подвижна куќа на иднината

Опсервер | 7 дена


Футуристички подвижен дом кој може да се движи на сите терени

Кајгана | 8 дена


Роботизирана подвижна куќа на иднината

Макпрес | 7 дена


Футуристички мобилен дом кој може да се движи на секаков терен

Точка | 8 дена


Роботизирана подвижна куќа на иднината

Независен | 6 дена


Роботизирана подвижна куќа на иднината

24 Инфо | 7 дена