Vreme.mk - Дознај на Време.

Холандските пациенти со ковид се носат во Германија, болниците се преполни

Вечер | 11 дена


Холандски болници поради Covid-19 ги одложуваат хемотерапиите и трансплантациите

Весник | 10 дена


Холандските пациенти со ковид се носат во Германија, болниците се преполни

Весник | 11 дена


Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

Весник | 12 дена


Холандски болници поради Covid-19 ги одложуваат хемотерапиите и трансплантациите

Вечер | 10 дена


Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

Вечер | 12 дена


Болниците во Холандија поради Ковид-19 откажуваат хемотерапии и трансплатации на органи

Макфакс | 10 дена


Холандските пациенти со ковид се носат во Германија, болниците се преполни

Канал 5 | 11 дена


Болниците во Холандија поради ковид-19 ги откажуваат хемотерапиите и трансплантациите

Слободен Печат | 10 дена


Холандски болници поради Covid-19 ги одложуваат хемотерапиите и трансплантациите

Нетпрес | 10 дена


Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

Нетпрес | 12 дена


Болниците во Холандија поради Ковид-19 ги откажуваат хемотерапиите и трансплантациите

Макпрес | 10 дена


Болниците ги полнат капацитетите. Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија.

Инфо | 12 дена


Болниците во Холандија поради ковид откажуваат хемотерапии и трансплатации на органи

Инфо | 10 дена


Болниците во Холандија поради ковид откажуваат хемотерапии и трансплантации на органи

Точка | 10 дена


Холандија почнала да пренесува ковид пациенти во Германија: Огромен притисок на болниците поради растот на заразени

Точка | 12 дена


Холандија откажува медицински терапии за да има кревети за ковид-пациенти

Скопје Инфо | 10 дена


Холандските пациенти со ковид се носат во Германија - болниците се преполни

Прес 24 | 11 дена


Во Холандија се откажуваат хемотерапии и трансплантации

Фокус | 10 дена


Додека Руте се кара со Орбан и му помага на Заев, Холандија остана без места во болниците за Ковид болните

Денешен | 11 дена


Германските болници понудија вкупно 20 кревети за пациенти од Холандија

media.mk | 12 дена


Ковидот беснее во Холандија: Болниците ги откажуваат хемотерапиите и трансплантациите

Република | 10 дена


ПОРАДИ ПРЕПОЛНИ БОЛНИЦИ СО КОВИД ПАЦИЕНТИ Холанѓани се носат на лекување во Германија

+Инфо | 12 дена


Холандија почна со трансфер на ковид пациенти на лекување во Германија

НоваТВ | 12 дена


Холандските болници преполни, ковид пациентите се пренесуваат во Германија

Лидер | 11 дена


Болниците ги полнат капацитетите. Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

24 Инфо | 12 дена


Болниците во Холандија поради ковид откажуваат хемотерапии и трансплатации на органи

24 Инфо | 10 дена