Vreme.mk - Дознај на Време.

Крајот со Грашо беше неизбежен: Даниела Мартиновиќ проговори за разделбата

Репортер | 10 дена


Даниела Мартиновиќ првпат проговори по раскинувањето со Грашо: Тој е убаво минато…

Слободен Печат | 10 дена


Данијела првпат јавно прозборе по крајот на 24 годишната врска: „Петар Грашо е убаво минато“

Курир | 10 дена


Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата

Инфо | 10 дена


Данијела Мартиновиќ првпат се огласи за раскинувањето со Петар Грашо: „Тоа е едно убаво минато“

Вистина | 10 дена


Данијела првпат јавно за прекинувањето на врската со Грашо: „Петар е убаво минато...“

Точка | 10 дена


Данијела Мартиновиќ се огласи за раскинувањето на 24 годишната врска со Петар Грашо

Скопје24 | 10 дена


Го преболи Грашо: Данијела е заљубена од богат Австриец?

Република | 10 дена


Данијела првпат зборува за Петар Грашо по раскинувањето

Република | 10 дена


Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата

M Express | 10 дена


Данијела Мартиновиќ првпат се огласи за раскинувањето со Петар Грашо: „Тоа е едно убаво минато“

24 Инфо | 10 дена