Vreme.mk - Дознај на Време.

Ван дер Варт: Аматерски фудбалери во Холандија се подобри од Мегваер

Топ Спорт | 10 дена


„Меси засрами се “

Топ Спорт | 10 дена


Ван дер Варт: Аматерски фудбалери во Холандија се подобри од Мегваер

Макфакс | 10 дена


Поранешен играч на Реал го критикуваше Меси: „Срамота, тој се шета на теренот“!

Слободен Печат | 10 дена


Ван Дер Варт со жестоки зборови „удри“ по Мегваер: Во аматерските лиги во Холандија има подобри играчи

Дерби | 10 дена


Ван дер Варт: Аматерски фудбалери во Холандија се подобри од Мегваер

Точка | 10 дена


Ван дер Варт: Не знам како не му е срам на Меси да се шетка по теренот

Спорт Клуб | 10 дена


Ван дер Варт го нападна Меси: Зарем не му е срам да се шета по терен?

Спорт 1 | 10 дена


Ван дер Варт: Аматерски фудбалери во Холандија се подобри од Мегваер

24 Инфо | 10 дена


Ван Дер Варт повторно за Мегваер: Човекот е катастрофа, помеѓу аматерите има подобри!

Спортски | 10 дена


Славниот Холанѓанец едноставно не го поднесува Мегваер: „Сра*е од играч, има подобри аматери“

Спорт М | 10 дена