Vreme.mk - Дознај на Време.

Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Опсервер | 7 дена


Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Курир | 7 дена


Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Кајгана | 7 дена


Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Макпрес | 7 дена


СП на секои две години ќе им нанесе штета на УЕФА и клубовите од 8 милијарди евра!

Спорт Клуб | 8 дена


Затоа се против СП на две години: Лигите и УЕФА ќе губат осум милијарди евра годишно!

Спорт 1 | 7 дена


MOK ја критикува намерата на ФИФА за светско првенство на две години

Република | 7 дена


ТОМАС БАХ: Мундијал на секои 2 години нема да им донесе повеќе пари на ФИФА

Денешен | 6 дена


Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

24 Инфо | 7 дена