Vreme.mk - Дознај на Време.

Џон Батист ја предводи трката за „Греми“

Макфакс | 11 дена


Џеј Зи стана најноминираниот изведувач во историјата на наградите Греми

Слободен Печат | 11 дена


Џон Батист со најмногу „Греми“ номинации

Опсервер | 10 дена


Џон Батист со најмногу „Греми“ номинации

Курир | 10 дена


Џон Батист со најмногу „Греми“ номинации

Макпрес | 10 дена


Џон Батист со најмногу „Греми“ номинации

24 вести | 10 дена


Која е Оливија Родриго: Има 18 години, 7 номинации за Греми, а на пат е да ги надмине Били Ајлиш и Дуа Липа

Точка | 10 дена


Џон Батист со 11 номинации на 64. Греми-пред Џастин Бибер, Били Ајлиш и Доџа Кет

Независен | 11 дена


Џеј Зи сега е најноминиран уметник во историјата на Греми

Независен | 11 дена


Џон Батист со најмногу „Греми“ номинации

Либертас | 10 дена


Џон Батист ја предводи трката за „Греми“

24 Инфо | 11 дена


Џон Батист со најмногу „Греми” номинации

24 Инфо | 10 дена