Vreme.mk - Дознај на Време.

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Бизнис вести | 7 дена


Станков контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Весник | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Весник | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Весник | 7 дена


Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Весник | 7 дена


Станков контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Вечер | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Вечер | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Вечер | 7 дена


Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Вечер | 7 дена


Станков: Пронајдени 44 тела и остатоци од тела, коишто ќе се поврзат со ДНК анализата

А1он | 7 дена


Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Телма | 7 дена


На местото на несреќата биле пронајдени 44 трупови, од автобусот скокнале 8 лица

Телма | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

Сител | 6 дена


Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина, работиме на пронаоѓање на осмото лице

Сител | 6 дена


Станков:Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица

Канал 5 | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Канал 5 | 7 дена


Хипотези за осмиот патник: Ова се сомнежите на бугарските истражители за спасениот од автобусот кого го нема

Слободен Печат | 7 дена


Директорот на судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Слободен Печат | 7 дена


Станков: Не може да се утврди точниот број настрадани додека не заврши ДНК-анализата

Нова Македонија | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Опсервер | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Опсервер | 7 дена


Станков уверува дека 44 тела на жртвите се целосни и дека има делови од 45-ти труп

Нетпрес | 7 дена


Преживеано лице тврди дека се спасиле осум, а не седум патници

Нетпрес | 7 дена


Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Курир | 7 дена


Еден од патниците недостасува, бројот не се совпаѓа со информаците кои ги имаат бугарските власти

Курир | 7 дена


Директорот на судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Курир | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

Кајгана | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Кајгана | 7 дена


Официјално: Загинати се 44 патници, не 45

Кајгана | 7 дена


Милева: Согласно изјавата на сведок, недостасува еден преживеан

Алсат-М | 7 дена


Каде е осмиот преживеан патник од автобусот во Бугарија?

DW | 7 дена


Заврши ДНК анализата во Скопје, резултатите ќе им бидат предадени на бугарските истражители

DW | 7 дена


Станков: Досега се направени обдукции на 44 тела, конечната бројка ќе се знае по поврзување преку ДНК анализа

Макпрес | 7 дена


Мистерија: Пронајдени 44 тела на настраданите патници, маж тврди дека се спасиле 8 а не 7 лица

Макпрес | 7 дена


Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Инфомакс | 7 дена


Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело: Директорот на cyдска meдицина ги демантиpa бугарските oбвинитeли

Инфомакс | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

24 вести | 7 дена


Директорот на судска медицина за МИА: Направени се 44 обдукции, но увидени се и остатоци од тела

Точка | 6 дена


Директорот на судска медицина тврди: Видов 44 целосни тела и делови од 45. тело

Скопје Инфо | 7 дена


Можно е некој да се качил во друг автобус на туристичката група, па затоа да се вкупно 52 лица – велат бугарските обвинители

Прес 24 | 7 дена


Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина

Прес 24 | 7 дена


Директорот на судска медицина спротивно од бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Прес 24 | 7 дена


На местото на несреќата биле пронајдени 44 тела, од автобусот скокнале 8 лица

Олабави.ме | 7 дена


Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Независен | 7 дена


Милева со нови детали за несреќата: Осум лица се спасилe од автобусот

Независен | 7 дена


Каде е осмиот преживеан патник од автобусот во Бугарија?

Независен | 6 дена


Пронајдени се остатоци од тела, ДНК анализата не е завршена, тврди Станков

Фокус | 7 дена


Пронајдени се остатоци од 45 тело, ДНК анализата не е завршена, тврди Станков

Фокус | 7 дена


Најдени се 44 трупа, не се знае каде е еден патник од изгорениот автобус

Фокус | 7 дена


Милева: Изброивме 44 тела, момчето што го скрши стаклото вели дека спасил 8 лица, едно лице недостасува

Мкд.мк | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата не може да се утврди точниот број на настрадани лица

media.mk | 6 дена


Милева: Преживеан патник тврди дека спасил осум лица ние пронајдовме 44 трупа останува големата загатка каде е осмото лице

media.mk | 7 дена


Каде е „осмиот патник“ преживеан во пожарот на автобусот на Беса Транс!?

Express | 7 дена


Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Бриф | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Бриф | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на жртвите

Република | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на жртвите

Република | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Република | 7 дена


Патникот од Прешево тврди дека се спасиле осум патници – Бугарското обвинителство истражува дали имало уште еден човек

Република | 7 дена


Д-р Станков од судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Република | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани лица во несреќата

НоваТВ | 7 дена


Пронајдени се 44 тела во автобусот на смртта: Еден од преживеаните тврди дека спасил осум лица

НоваТВ | 7 дена


СУДСКА МЕДИЦИНА: Телата во автобусот се изгорени, не може да се утврди точниот број настрадани додека не заврши ДНК анализата

Денешен | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

За Се | 7 дена


Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина, работиме на пронаоѓање на осмото лице

За Се | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Гостивар Прес | 7 дена


Пронајдени 44 тела, во болница има седум преживеани, едно лице недостасува

Кумановски муабети | 7 дена


Мистерија дали има уште еден преживеан: Пронајдени 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица, велат од бугарското Обвинителство

еМагазин | 7 дена


Директорот на судска медицина Александар Станков, контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

еМагазин | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

Само Здравје | 7 дена


Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина, работиме на пронаоѓање на осмото лице

Само Здравје | 7 дена


Станков контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Лидер | 7 дена


Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Лидер | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Лидер | 7 дена


Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Либертас | 7 дена


Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина. Oстанува голема загатка, „Каде е осмото лице?“

Либертас | 7 дена


Каде е осмиот преживеан патник од автобусот во Бугарија?

Либертас | 7 дена


Директорот на судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Либертас | 7 дена


Пронајдени се 44 тела, преживеан тврди дека спасил осум лица, но едниот патник го нема

24 Инфо | 7 дена


Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

24 Инфо | 7 дена


Бугарските истражители тврдат: „Во автобусот пронајдовме 44 изгорени тела“ – каде е осмиот преживена патник?

Таратур | 7 дена