Vreme.mk - Дознај на Време.

Лекарите објаснуваат: Зошто природно стекнатиот имунитет не е еднакво силен како вакцината против ковид-19?

Слободен Печат | 8 дена


Американски научници: Дури и ако сте прележале Ковид-19, треба да се вакцинирате

USB | 7 дена


Американски научници: Дури и ако сте прележале Ковид-19, треба да се вакцинирате

Инфо | 7 дена


Д-р Мехмедовиќ: Вакцинирањето по 45 дена од прележувањето на ковид-19 е препорака од релевантни инстутуции

НоваТВ | 7 дена