Vreme.mk - Дознај на Време.

Уапсен Бугаринот кој автобуската несреќа ја нарече огнено шоу со македонска скара

Сител | 7 дена


Во Софија уапсен маж за недолични коментари на Фејсбук за автобуската несреќа

Курир | 7 дена


МЛАД БУГАРИН Е УАПСЕН ЗАТОА ШТО НА ФЕЈСБУК ПИШУВАЛ НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ ЗА НЕСРЕЌАТА - казната е затвор од една до четири години

Фактор | 7 дена


Уапсен 24-годишникот од Бугарија што пишуваше шоканти коментари на Фејсбук за несреќата

Точка | 7 дена


Уапсен Стефан Белев, кој со вулгарен коментар се ситеше за трагедијата во Бугарија

Скопје Инфо | 7 дена


Софија: Пишувал недолични коментари на Фејзбук за фаталната несреќа – Полицијата го уапсила

Прес 24 | 7 дена


„Огнено шоу со македонска скара“ - Вака Бугаринот ја коментираше фаталната несреќа во Бугарија

Прес 24 | 7 дена


Во Софија уапсен маж за недолични коментари на Фејсбук за автобуската несреќа

Мкд.мк | 7 дена


„Огнено шoy со македонска скapa“ – Вака Бугарин jа коментиpaшe нecpeќата во Бугарија, денеcка бил yaпceн

Маркукуле | 7 дена


Уапсен маж во Софија, на Фејсбук ширел говор на омраза поврзан со автобуската трагедија

24 Инфо | 7 дена