Vreme.mk - Дознај на Време.

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Весник | 7 дена


Бугарското обвинителство: Тубите за гориво биле празни, денес продолжуваат распитите

Весник | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Вечер | 7 дена


Бугарското обвинителство: Тубите за гориво биле празни, денес продолжуваат распитите

Вечер | 7 дена


Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Макфакс | 7 дена


Нови детали: Сомнежот е дека човечка грешка е причина за несреќата, патниците биле испитани

А1он | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Телма | 7 дена


Сарафов: Немало експлозија, она што се слушнало е силниот удар на автобусот во банкината

Сител | 7 дена


Сарафов: Лицата починале од задушување, а не од ударот, тоа значи дека биле живи во моментот на пожарот

Сител | 7 дена


Бугарско обвинителство: Имало три туби кои не биле полни и не се запалиле

Сител | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Канал 5 | 7 дена


Сарафов: Загинатите починале како последица на задушување од пожарот

Слободен Печат | 7 дена


Бугарско обвинителство: На местото на трагедијата се пронајдени 44 тела, спасени се 8, но едниот го нема

Слободен Печат | 7 дена


Сарафов: Се сомневаме во човечка грешка, во тубите немало бензин

Нова Македонија | 7 дена


Сарафов: Засега е најблиска верзијата за човечка грешка, во тубите немало бензин

Нова Македонија | 7 дена


На местото на несреќата биле пронајдени 44 трупа, преживеан сведочи дека се спасиле 8 лица, а не 7

Нова Македонија | 7 дена


На местото на несреќата биле пронајдени 44 трупа, преживеан сведочи дека се спасиле 8 лица, а не 7

Нова Македонија | 7 дена


ОД СТРУЖЕЊЕТО ОД ОГРАДАТА И АСФАЛТОТ НАСТАНАЛ ЕФЕКТ НА ШМИРГЛА И ОД ИСКРИТЕ СЕ ЗАПАЛИЛЕ ТЕЧНОСТИТЕ НА АВТОБУСОТ, ТВРДАТ БУГАРСКИТЕ ОБВИНИТЕЛСКИ ВЛАСТИ

Сакам да кажам | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Опсервер | 7 дена


Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

Опсервер | 7 дена


Човечка грешка е причина за несреќата, жртвите починале од задушување

Нетпрес | 7 дена


Се проверувало дали несреќата со автобусот е терористички акт, оваа верзија отфрлена

Курир | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Курир | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Кајгана | 7 дена


Еве што е утврдено во врска со наводите дека во автобусот имало туби со гориво

Алсат-М | 7 дена


Сарафов: Аутопсиите покажуваат дека настраданите во сообраќајната несреќа починале од задушување а не од ударот

Макпрес | 7 дена


Сарафов: Влечењето на банкината по асфалтот предизвикало искpeње – веројатно од тоа се зaпaлил автобусот

Инфомакс | 7 дена


(Во живо) Во тубите имало масло кое нe се зaпaлило: Прес-конференција на бугарското обвинитeлcтво – Водечката верзија е човечка гpeшка

Инфомакс | 7 дена


Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Инфо | 7 дена


ПАТНИЦИТЕ ПОЧИНАЛЕ ОД ЗАДУШУВАЊЕ: Вдишувале саѓи-покажува аутопсијата на изгорените тела

Фактор | 7 дена


Бугарскиот јавен обвинител: Немало туби со нафта, имало знаци на кочење, банкината опасна за безбедноста

24 вести | 7 дена


Бугарскиот јавен обвинител: Најверојатно се работи за човечка грешка, банкината е опасна

24 вести | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Скопје Инфо | 7 дена


На местото на трагедијата се пронајдени 44 тела, спасени се 8, но еден нема, тврди бугарското обвинителство

Скопје Инфо | 7 дена


Бугарско обвинителство: Тубите за гориво во автобусот биле празни

Скопје Инфо | 7 дена


Пронајдени се три туби во автобусот, ама пожарот не избувнал од нив

Прес 24 | 7 дена


На настанот нема ниту еден очевидец, вели Серафов

Прес 24 | 7 дена


Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

Независен | 7 дена


Сарафов: Главна причина за несреќата човечка грешка, патниците умреле од задушување

Независен | 7 дена


Во автобусот имало туби за гориво но биле празни, тврди Сарафов

Фокус | 7 дена


Сарафов: Загинатите во автобусот на „Беса транс“ починале од задушување

Фокус | 7 дена


Главна причина за несреќата е човечка грешка, а не терористички акт

Фокус | 7 дена


Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Денар | 7 дена


Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Денар | 7 дена


Сарафов со првични детали: Најверојатно се работи за човечка грешка, немало туби со бензин, а опасност е и банкината

Мкд.мк | 7 дена


ДНК - анализата на остатоците од телата ќе го даде одговорот за точниот број на жртвите во трагедијата, вели Станков

Мкд.мк | 7 дена


Бугарското обвинителство: Верзијата за пренос на гориво не е точна имало три туби со остатоци од нафта но не биле полни

media.mk | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Бриф | 7 дена


Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

Бриф | 7 дена


Сарафов: Влечењето на банкината по асфалтот предизвикало искрење – веројатно од тоа се запалил автобусот

Република | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатно се работи за човечка грешка, опасност е банкината,

Република | 7 дена


Не се работи за терористички напад: Експлозија немало ниту туби со нафта во возилото

Република | 7 дена


Бугарско обвинителство: Сите жртви настрадале од задушување

Република | 7 дена


Сарафов: Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

НоваТВ | 7 дена


Настраданите починале како последица на задушување, а едно лице не е ниту меѓу преживеаните, ниту меѓу починатите, изјави Сарафов

НоваТВ | 7 дена


САРАФОВ: Пронајдени се три туби ама празни и неизгорени, а аутопсиите покажуваат дека сите загинати во автобусот починале од задушување

Денешен | 7 дена


Сарафов: Лицата починале од задушување, а не од ударот, тоа значи дека биле живи во моментот на пожарот

За Се | 7 дена


Сарафов: Загинатите починале од задушување, на местото на несреќата се пронајдени 44 тела

Охрид Прес | 7 дена


Во тубите немало гориво, водечка верзија за несреќата е човечка грешка

Кумановски муабети | 7 дена


Бугарското обвинителство ги отфрли верзиите за терористички акт и туби со нафта, како можна причина за несреќата во Бугарија

еМагазин | 7 дена


Бугарско обвинителство: Аутопсиите покажуваат дека сите загинати во несреќата во Бугарија починале од задушување, а не од ударот

еМагазин | 7 дена


Сарафов: Лицата починале од задушување, а не од ударот, тоа значи дека биле живи во моментот на пожарот

Само Здравје | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Лидер | 7 дена


Бугарското обвинителство: Тубите за гориво биле празни, денес продолжуваат распитите

Лидер | 7 дена


Сарафов: Загинатите починале како последица на задушување. Пронајдени се три туби, но ниту не биле полни, ниту се запалени.

Либертас | 7 дена


Сарафов: Загинатите починале како последица на задушување. Пронајдени се три туби, но ниту биле полни, ниту се запалени

Либертас | 7 дена


Бугарско обвинителство: Човечката грешка е водечката и главна верзија на трагедијата на автопатот.

Либертас | 7 дена


Бугарско обвинителство: Човечката грешка е водечката и главна верзија на трагедијата на автопатот. Пронајдени се 44 тела, спасени се 8, но едниот го нема

Либертас | 7 дена


Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

24 Инфо | 7 дена


Првични истражни наоди: „Ефектот шмиргла“ ги запалил течностите од автобусот и го предизвикал фаталниот пожар

Таратур | 7 дена