Vreme.mk - Дознај на Време

Откупувачите ќе ја почитуваат откупната цена од 20 денари за килограм за сортата „Сан Андреа“ и 17 за другите сорти

Мкд.мк | 3 дена


Министерот Хоџа одржа состанок со оризопроизводителите: Дијалог и со откупувачите и со производителите, е единствениот начин на кој секогаш ќе ги носиме најдобрите решенија

media.mk | 3 дена


Откупувачите ќе ја почитуваат цената од 20 денари за килограм, плус три денари од Владата за оризопроизводителите до 25 декември

Бриф | 3 дена


Министерот Хоџа одржа состанок со оризопроизводителите

Бизнис вести | 3 дена


МЗШВ и оризопроизводителите постигнаа договор

Пари | 3 дена


Владата се нагоди со оризопроизводителите

Република | 3 дена


МЗШВ и оризопроизводителите постигнаа договор

Опсервер | 3 дена


МЗШВ: Откупувачите да ја почитуваат откупната цена договорена со оризопроизводителите

Макпрес | 3 дена


МЗШВ и оризопроизводителите постигнаа договор

А1он | 3 дена