Vreme.mk - Дознај на Време

Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз (ВИДЕО)

USB | 3 дена


Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз (ВИДЕО)

M Express | 3 дена


Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз

Кајгана | 3 дена


Хамбург го претстави првиот целосно автоматизиран воз

Кајгана | 3 дена


Во Хамбург претставен првиот целосно автоматизиран воз (ВИДЕО)

Инфо | 3 дена