Vreme.mk - Дознај на Време

„Шкода“ го прекинува производството во Чешка поради недостиг од чипови

Слободен Печат | 5 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Бриф | 3 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Бизнис вести | 3 дена


„Шкода“ го прекинува производството во Чешка поради недостиг од чипови

Банкометар | 5 дена


Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови

USB | 3 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Опсервер | 3 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Независен | 3 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Макпрес | 3 дена


Нема чипови: Намалено производството на Ајфон 13

Лидер | 3 дена


Намалено производството на Ајфон 13, ова е причината

Курир | 3 дена


Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови

Инфо | 3 дена


Apple го намали производството на iPhone 13 поради недостаток на чипови

GSM | 3 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

А1он | 3 дена


Поради недостиг на чипови, намалено производството на iPhone 13

365.mk | 3 дена


Намалено производството на Ајфон 13, ова е причината

Вести24 | 3 дена