Vreme.mk - Дознај на Време

Руската вакцина Спутник В заглави на одобрување во СЗО

Слободен Печат | 4 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „спутник В“

Нова Македонија | 3 дена


СЗО: Запрена е постапката за итно одобрување за употреба на руската вакцина Спутник В

media.mk | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Бриф | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „Спутник В“

Весник | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Весник | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „Спутник В“

Вечер | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Вечер | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „Спутник В“

Точка | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одобрување на Спутник В

Република | 3 дена


„Спутник В“ е многу добра вакцина, ќе се одобри до крајот на годината, тврдат од СЗО

Република | 3 дена


Експерт на СЗО: „Спутник V“ е многу добра вакцина, ќе се одобри до крајот на годината

Република | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „Спутник В“

Прес 24 | 3 дена


СЗО ЈА ЗАПРЕ ПОСТАПКАТА ЗА СПУТНИК V Не било до вакцината, фалеле документи од Русија

+Инфо | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Опсервер | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одобрување на Спутник В

НоваТВ | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Независен | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Макпрес | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „спутник В“

Макфакс | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Лидер | 3 дена


Експерт на СЗО: „Спутник V“ е многу добра вакцина, ќе се одобри до крајот на годината

Лидер | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Либертас | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одобрување на Спутник В

Курир | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник V

Кајгана | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одобрување на Спутник В

Инфомакс | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „Спутник В“

Инфо | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

Денешен | 3 дена


СЗО ja запре постапката за итно одобрување на „Спутник В“

Денар | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

А1он | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на руската „Спутник В“

365.mk | 3 дена


СЗО ја запре постапката за итно одбрување на Спутник В

24 Инфо | 3 дена