Vreme.mk - Дознај на Време

Eвакуација на 800 жители на шпанскиот остров Ла Палма поради лавата

Радио Слободна Европа | 3 дена


Илјадници луѓе се ослободија од заклучувањето на Ла Палма, по избувнувањето на вулканскиот облак

Слободен Печат | 4 дена


Евакуирани околу 800 жители на островот Ла Палма, напредува лавата од вулканот Кумбре Виеја

Слободен Печат | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе по вулканската ерупција на шпанскиот остров Ла Палма

Нова Македонија | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе од островот Ла Палма во Шпанија

Весник | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе од островот Ла Палма во Шпанија

Вечер | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе од островот Ла Палма во Шпанија

Точка | 3 дена


Жителите на Ла Палма повторно во опасност: Нова ерупција на вулкан

Прес 24 | 3 дена


Вулканот во Ла Палма-Шпанија потсмирен но и натаму активен

НоваТВ | 5 дена


На Ла Палма евакуирани уште 800 луѓе поради ново излевање на лава

Макпрес | 3 дена


На Ла Палма наредена итна евакуација поради лава

Макпрес | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе од островот Ла Палма во Шпанија

Макфакс | 3 дена


(Видео) Околу 800 луѓе евакуирани од Ла Палма, вулканот повторно исфрла лава

Либертас | 3 дена


Евакуација на Ла Палма поради лавата од вулканот Кумбре Виеја

Курир | 3 дена


Потоци од лава на Ла Палма проголтаа скоро 1.200 згради

Кајгана | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе од островот Ла Палма во Шпанија

Инфо | 3 дена


(ВИДЕО) Eвакуација на 800 жители на шпанскиот остров Ла Палма поради лавата

Алсат-М | 3 дена


Евакуирани уште 800 луѓе од островот Ла Палма во Шпанија

24 Инфо | 3 дена