Vreme.mk - Дознај на Време

СЗО претставува нов тим кој ќе следи патогени и ќе го проучува потеклото на короната

Мкд.мк | 3 дена


СЗО избра експертски панел за следење на потеклото на пандемијата

Макпрес | 3 дена


СЗО избра експертски панел за следење на потеклото на пандемијата

Денешен | 3 дена