Vreme.mk - Дознај на Време

УТРЕ Е ПОКРОВ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА: Празник на вечното покровителство на Мајката Божја

Курир | 3 дена


Утpe e пoкpoв нa Пpecвeтa Богородица: Пpaзник нa вeчнoтo пoкpoвитeлcтвo нa Мajкaтa Бoжja

Инфомакс | 3 дена


УТРЕ Е ПОКРОВ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА: Празник на вечното покровителство на Мајката Божја

Денешен | 3 дена


ПРЕП. ЈОВАН КУКУЗЕЛ: Момчето од околината на Дебар во Цариград стана омилен певец на царскиот двор

Денешен | 3 дена


ПОКРОВ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА: Ноќта се појави со распрострен омофор на рацете и како да го покриваше народот

Денешен | 3 дена


КАЛЕНДАР НА МПЦ: Денеска е Покров на Пресвета Богородица

Денешен | 3 дена


Го празнуваме ПОКРОВОТ на Пресвета Богородица

Булевар | 3 дена


УТРЕ Е ПОКРОВ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА: Празник на вечното покровителство на Мајката Божја

Вести24 | 3 дена