Vreme.mk - Дознај на Време.

Спорт

Лео во Аргентина е божество: Кога ќе го претркаш Меси на автопат! (ВИДЕО)

2 јуни 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Лео Меси во Аргентина е божество. Човекот не може на раат да си руча во ресторан, не може да оди како и секој нормален човек во продавница или во театар на пример. Таму неговите сограѓани веднаш го опколуваат и му пеат песни, тој тоа и го заслужува, па нели им ја донесе светската титула по цели 36 години.

А, што се случува кога ќе го претркаш Меси на автопат во Аргентина?

Е, па видете на видеото…

Меси – ние те сакаме…извикуваа децата од автомобилот, а тој го спушти прозорецот и им мавна.

Така тоа го прават големи фраери, светски прваци.

 


sportmedia.mk

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ